joi, 24 aprilie 2008

Paste prematur

De miercuri pe la ora 17 am inceput sa primesc maass-uri pe mess cu urari de "Paste fericit" si alte derivate. Ce faceti fratilor? Mai sunt 2 zile de scoala, de munca. Sa zicem ca aveti liber (specific romanului sa lungeasca weekendul de vineri iar Pastele si Craciunul cu vreo saptamana), dar totusi, daca e liber, plecati in pustietate? Sa zicem ca nu veti mai avea net, dar exista telefoane pentru cei importanti. Oricum, mie im place Pastele (Invierea Domnului mai bine spus) ca poti sa spui 40 zile dupa aia Hristos a Inviat si ai senzatia ca esti alaturi de omul ala chiar de nu i-ai dat clasicul sms care se da la toata agenda (cu iepurasi voiosi sau cu sacrificiul Domnului).
Mie nu imi place sa fac urari aiurea. Probabil voi ura ceva cititorilor insa care e farmecul? Cu ce v-ar incalzi pe voi, acei oameni cu care nu ma stiu (desi mi-ar face placere :P) o urare din partea mea?
Daca voi primi macar o urare directa, mie, Ioana, pana de Paste voi scrie o poveste draguta despre o inviere. Pana atunci, Happy New Year! :))

Niciun comentariu: