marți, 20 mai 2008

Compatibilitate

Din punctul meu de vedere exista 3 tipuri de compatibilitate, 2 sunt oarecum rare, dar a 3a e de domeniul basmelor.
1. Compatibilitate sexuala. Asta e atunci cand 2 persoane se vad, se plac, isi dau tarcoale, se aprind una pe alta, isi mai dau tarcoale si apoi ajung in pat(pe scara, in masina sau alta parte). Ce iese de acolo nu e sex, e ceva suprem ce se naste din minti excitate care merg pe aceeasi unda. Iar daca acele persoane se intalnesc a2a...na oara si e la fel de spectaculos e clar, sunt compatibili sexual. Explicatia acestei experiente ar putea fi diversitatea de care au cei 2 parte intre partidele impreuna, dar din cate am vb cu persoane care se intelegeau bine doar asa, nu prea exista monotonie sau plictiseala ca sa ajute simtitor diversitatea.
2. Compatibilitate mentala. E acea potrivire perfecta care se remarca din primele fraze schimbate cu cineva. E vorba tot de lungimi de unda, dar la alt nivel. Cazul asta poate fi intre 2,3,n prienteni de orice gen si nu e nevoie sa faca sex sa se mentina acea compatibilitate. Mai mult, daca fac sex poate fi chiar naspa (gandiri asemantoare creeaza framantari si frustari asemanatoare - deci poate fi cel mai frutrant si complxant sex din viata oricaruia din cei 2).
3. Combinatia dintre cele 2 de mai sus, aka dragoste, iubire, care da in logodna, pirostii si alte porcarii din astea. Frumos, dar de la statul impreuna, mai ales de la varsta frageda (sub 24 ani) tot un mare kkt ajunge. Intervine monotonia, il/o vezi zi de zi, acelasi pat, acelasi dus, aceeasi oameni. Trebuie sa fie o vointa si imaginatie formidabila de cuplu ca sa se creeze diversitate (un sex mic in podul bunicii ei/lui, iesiri in alte locuri decat cele obisnuite, aniversari speciale - doar daca sunt aman2 siroposi de genul).

Deci, faceti mult sex ca sigur veti fi macar o data in viata cimpatibili cu cineva.

2 comentarii:

Alexandra Florentina spunea...

In oricare din cazuri se ajunge la monotonie si plictiseala si scarba si alte stari de genul asta, daca nu exista comunicare suficienta si daca cei care se implica in relatie nu sunt open-minded. Partea buna e ca in cazul compatibilitatii mentale se poate ajunge si la compatibilitate sexuala, dar invers...ma indoiesc.

Iribiri spunea...

Compatibilitate mentala mi se pare foarte rara. Poate exista compatibilitate la un anumit nivel, dar nu poate fi de 100%. Cred ca de multe ori compatibilitatea mentala se construieste in timp.