vineri, 15 februarie 2008

You have no sex scheduled on Valentine's Day

Cum am mai zis, am newslettere multicele la diverse site-uri, printre care unul cu "secrete pt doamne" si tot felul de boolshit-uri din astea. Nu le citesc decat titlurile intens repetate si ma uimesc zilnic de lipsa de imaginatie de a gasi un subiect nou. De asemenea, google is my best friend, cautare, mail, gtalk, calendar. Acesta din urma este foarte tare. Pentru cei ce nu stiau, aveti posibilitatea de a va trece tot felul de evenimente, intalniri, aniversari ale prietenilor si primiti notificari prin mail, popup sau, cel mai misto, sms. Se poate configura sa trimita evenimentele unei zile la o anumita ora sau un eveniment cu un anumit timp inainte de a incepe. In zilele fara evenimente primesc doar un mesaj cu subiectul "You have no events scheduled today". Ei bine, astazi aveam un astfel de mail, iar deasupra lui unul de la revista cu clisee, cu subiectul "Cum sa fii sexi pentru Valentine's Day?". Cand am incercat sa citesc ceva, ochii mi-au vazut "You have no sex scheduled on Valentine's Day" :))

Ce nebunie si cu ziua aceea, bine ca a trecut, ca a fost deprimanta, chiar si pentru cei ce nu credeau in ea. Am facut 2 ore pana acasa cu autobuzul(un drum de 30 minute lejer)si de pe geam nu vedeam decat masini in care erau ori cupluri, ori baieti singuri, cu o foare, o jucarie mare de plus sau o punga de cadou in dreapta, toti vorbind continuu si zambitor la telefon. Toata tinerimea bucurestiului a avut ieri intalnire?!!
Vorbeam azi cu un amic despre ce afise as fi pus de 14 prin oras. O gagica goala, cracanata, cenzurata bineinteles, la locul cenzurii sa scrie faimosul nume, iar deasupra capului ei "F*@$ VAlentine's Day!!!". Astept sa gaseasca el o gagica goala pe net sa ne punem pe treaba pentru la anu` :P
Sunt curioasa cati din acei baieti care si-au cheltuit banii aiurea pe flori exagerat de scumpe, kitsc-uri rosii si catifelate sau alt gen de cadouri, au apucat sa obina o partida de sex tot in seara respectiva. Si, de asemenea, dintre cei care aveau deja o relatie stabila si nu au facut minunatele cadouri si atentii, cati s-au taiat de la portia de pussy pt o perioada? :))
Sunt rea, dar asta e...m-am saturat sa imi vad prietenii terorizati si dezamagiti de prietenele lor, sau prietenele singure. Nu ca ar fi ei perfecti, ca nici ei nu stiu ce sa caute, sa aspire la mai bine, si nici sa il aprecieze pe cel de alaturi, dar ca idee. Sunt satula sa vad in jur doar nemultumire, cupluri care fac compromisuri...ce fel de dragoste e asta???

Marea mea iubire avea obiceiul de a dedica melodia asta

tuturor gagicilor care se indragosteau de el. E de efect daca asculti cu atentie, mai ales refrenul.
Fratilor lasati compromisurile, cautati persoana aia potrivita, pt ca exista, pers aia cu care sa va intelegeti direct, cu care sa puteti discuta direct ORICE, sa nu fie nevoie de carti, sa puneti totul pe fata oricand e nevoie!!!

Niciun comentariu: