marți, 26 februarie 2008

Wrong waiting...



Candva i-a placut foarte tare un el. Au fost nevoiti sa doarma impreuna la un eveniment prin tara. Au fost cele mai frumoase 2 seri pe care le traise ea pana atunci, nimeni nu o tinuse in brate asa ca el, calduros si cu atat drag, fara sa incerce altceva, fara nici o conotatie de alt gen. Se tineau in brate de parca se cunosteau de o vesnicie si nici dupa ce adormeau nu isi dadeau drumul unul altuia. La ceva timp s-au reintalnit si au petrecut clipe minunate. Cand s-au intors la realitate, el i-a dedicat o melodie...dar la scurt timp el a rupt legatura pentru...o alta ea...

La ceva vreme dupa asta, au aparut noi amici, prieteni de toate felurile, dar ea i-a selectat. Si-a creeat o masca care sa o protejeze de cazuri similare. Dar asa nu era acceptata, era prea dura, asa ca a incercat sa devina prietena tuturor, asa cum fusese si in liceu, singura fata care statea cu baietii pentru ca se intelegeau cu ea la fel bine ca si cum ar fi fost "de-a lor", fata careia ii cereau colegele sfatul pentru ca stia sa discute deschis si fara sa rada de situatii penibile pentru altii.

Chiar si asa, tot nu a reusit fara sa pice in capcana dragostei si a suferit din nou, iar si iar...pana a ajuns sa isi refuze sa se mai indragosteasca. Si cum soarta e atat de nedreapta uneori, acum isi da seama ca de fapt ea nu e prietena tuturor, ca pietenele nu exista sau o invidiaza, ca e apreciata pentru sinceritate doar de baieti, la fel ca inainte; dar acei baieti acum o inteleg gresit si ... ea nu vrea...dar nu are cum sa faca...ii raneste, ii dezamageste...ei se indragostesc de fantasma ei, de vorbele dulci de alinare, de aprecierile sincere, de fizicul ei. Ea vede mereu prea tarziu asta si ajunge in cele mai urate situatii. Nu vrea sa raneasca, sa sufere si altii pentru ca stie cat de greu i-a fost ei.

Noptile ii sunt pline de fantome, de remuscari si n-a mai dormit cum trebuie de saptamani bune. Ce e de facut??? De ce ii apar acum in cale acei printi carora ar vrea sa le implineasca dorintele? Acum, cand nu mai poate iubi, cand ii e greu sa se lase impresionata, cand ea se hraneste doar cu bucuria exprimata de ei cand ii scoate dintr-o pasa proasta, cand le da un sfat nebun, acum ea e mai fericita dar totodata mai singura ca niciodata. Nu isi gaseste locul dar...spera totusi la iubirea aceea care ii va sparge carapacea, care o va elibera.

Ea e singura, asa ii place acum sa petreaca majoritatea timpului, si asteapta...sta acolo si il asteata pe el, sa o gaseasca, sau sa o trezeasca, sa ii topeasca invelisul de gheata, sa o cucereasca...
Cine esti tu Fat Frumos al viselor ei...?

Niciun comentariu: